Érdeklődés
  1. Érkezés várható időpontja:

  2. Eltöltendő napok száma:

VILLA MALOM

BÉRELHETŐ LUXUS VILLA

Szabályzat

 

Tisztelt Vendégeink!
Munkatársaim nevében ígérhetem, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérem Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani.
A  Villa Malom Luxury Resort-ban történő foglalás ténye egyben az alább leírtak (Villa Malom Luxury Resort Szabályzata ) tudomásul vételét és elfogadását is jelenti.

Köszönettel: Pataky Beáta – Tulajdonos / Üzletvezető

 

1.) Check in – Check out információk
A Villát az érkezési napon 14 órától lehet elfoglalni, távozási napon 11 óráig kérjük elhagyni. Korai érkezésre és / vagy késői távozásra a foglaltság függvényében van lehetőség. Az erre vonatkozó szándékot a foglalási folyamat során szíveskedjenek jelezni!
A korai érkezés / késői távozás díja 20.000 Ft / óra.

2.) Felelősség:
A Villa bérlésének ideje alatt annak minden használója a teljesVillát saját felelősségére használja, annak minden beltéri és kültéri berendezését, tartozékát, a kertben és teraszon elhelyezett műtárgyakat is beleértve; úgymint: medence, szauák, játszóeszközök, kerti sütögetők, grillek, stb...
A rendeltetésszerű használat és a lehető leggondosabb, körültekintő hozzállás azért is alapkövetelmény, mert szeretnénk, ha minden vendég biztonságban és állandó színvonalon élvezhetné azokat a lehetőségeket, melyeket a Villáa Malom Luxury Resort nyújt.

3.) Látogatók, rendezvények
A Villában csak a foglalási folyamat során egyeztetett számú (maximum 10+4 fő) vendég tartózkodhat, kérjük, amennyiben az itt-tartózkodás ideje alatt látogatókat kívánnak  fogadni, azt a foglalási folyamat során jelezzék. Ugyanez vonatkozik rendezvény tartására is. A Villában rendezvény tartására külön díj megfizetése mellett, kizárólag abban az esetben van lehetőség, ha a foglalási folyamat során a rendezvény, mint a foglalás visszaigazolásakor rögzített tétel szerepel.

4.) Alapszolgáltatásaink
Vendégeink részére a bérleti díj az alábbiakat tartalmazza: medence, Jacuzzi és a szaunák használatát reggel 8-tól este 9 óráig (ezen kívül eső időben a használat nem megengedett), teljes fürdőszobai bekészítést, játszópark és sporteszközök használatát, ingyenes parkolást a Villa udvarán, ingyenes
Wi-Fi elérhetőséget az egész házban. Tartalmazza továbbá a végtakarítás díját (kivéve rendezvények esetében, ahol extra díjat számítunk fel).

5.) Biztonság
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a Villában hagyott értéktárgyaikért nem vállalunk felelősséget. Kérjük, értékeiket a Villában elhelyezett számkódos széfekben legyenek kedvesek tárolni.

6.)  Étkezés
A Villába mindenféle étel és ital korlátozás nélkül behozható. Reggelire vonatkozó igényt a foglalási folyamat során szükséges egyeztetni.
A reggeli ára: 3.900 Ft/fő.
Egyéb étkezési lehetőségekről érdeklődjön a foglalási folyamat során! 

7.) Egyéb fogyasztás
A Villa területén az alapszolgáltatáson felül fogyasztott ételek és italok a számlára terhelhetőek. Minden ,nem a Villában felszolgált ételt, italt is kérünk a berendezés megóvása mellett elfogyasztani.
A berendezésben okozott minden kárt a vendégnek kell megtérítenie.

8.) Egyéni elektromos készülékek
A Villában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, valamint bármilyen elektromos készüléket üzemeltetni, mely nem a Villa felszerelésének része, tilos. Vasalási vagy mosatási igényüket a személyzetnek jelezhetik.

9.) Tűzvédelem
A Villa tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani.

10.) Dohányzás
A Villa külső közösségi területein a dohányzás megengedett, amennyiben a társaság tagjai is ebben egyeznek meg.  A belső közösségi terekben, a szobákban és az emeleteken tilos a dohányzás!

11.) A környék nyugalma
A Villa lakóövezetben található, ezért kérjük, hogy tartsák tiszteletben a település lakóinak nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek mások nyugalmára 22:00 óra után.
Felhívjuk figyelmüket, hogy ennek érdekében mindennemű külső hangtechnikai eszköz behozatala és annak használata tilos! A Villában kizárólag a Villa felszerelését képező hangtechnikai eszközök használata megengedett, melyek a vonatkozó jogszabályokban megengedett határértékek figyelembevételével lettek kalibrálva.
A medence, szaunák és a Jacuzzi használata fenti okból reggel 8 és este 9 óra között megengedett.

12.) A Villa értékei
Berendezési és felszerelési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb. ) a Villából kivinni tilos! Távozás napján a Villa elhagyása előtt a személyzet ellenőrzi a teljes ingatlant.

13.) Környezetvédelem
Kérjük Vendégeinket – a szobákból, illetve fürdőszobákból való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, a klíma, televízió, hangrendszer és egyéb berendezések pedig csak a szobában tartózkodásuk idején legyenek bekapcsolt állapotban. Többnapos tartózkodás esetén a törölközők és ágynemű-huzatok cseréjére térítés ellenében van lehetőség. Ezt az igényt legyenek kedvesek a személyzetnek jelezni.

14.) Hibajelentés
Kérjük Vendégeinket, hogy a Villában tapasztalt mindennemű meghibásodást a személyzet felé haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

15.) Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a Villa az okozóval megtérítteti.Az ingatlanban, annak tartozékaiban és berendezésében és minden felszerelésében okozott kárért a Bérlő teljes körű kártérítési kötelezettséggel tartozik.

16.) Kérdése van?
További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a megadott elérhetőségeinken, illetve a Villa személyzetétől kérhet felvilágosítást. Bízunk abban, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.

 

 

Legyen Ön is azok között, aki családjával vagy baráti társaságával élvezi a páratlan luxust és a varázslatos hangulatot!

  

Pince

 

Luxus

Kényelem

Stílus

Elegancia

Praktikum

Bensőséges hangulat

 

Élje át Ön is azt a semmivel össze nem hasonlítható élményt, hogy egy időre úgy élvezi a luxusvilla hangulatát, mintha csak az Öné lenne… és mi lehet felemelőbb annál, mint megosztani ezt a páratlan élményt családjával és barátaival?...

Villamalom
2039 Pusztazámor
Kossuth Lajos utca 17/b
Amennyiben Önt
RENDEZVÉNYHELYSZÍN -ként érdekli a

Villamalom