Érdeklődés
  1. Érkezés várható időpontja:

  2. Eltöltendő napok száma:

VILLA MALOM

BÉRELHETŐ LUXUS VILLA

SZOBÁINK

SILVER

A második emeleten található franciaágyas Silver szoba a hűvös elegancia jegyében került kialakításra. Légkondicionálóval, Tv-vel és bluetooth-os hangsugárzóval felszerelt.

 

 

TÜRKIZ

A második emeleten található Türkiz szoba egy letisztult, meghitt, puha fészek boxspring ággyal, TV-vel, légkondicionálóval és bluetooth-os hangsugárzóval.

 

 

 

 

 

 

GRAFFITI

A második emeleti Graffiti szobát a jellegzetes design, illetve a felszereltsége miatt ajánljuk „örök fiatal” pároknak, továbbá gyermekek vagy fiatalok „főhadiszállásának”, hiszen 4K-s smart Tv, PlayStation 4, XBoxOne konzolok és játékok állnak rendelkezésre.

A szobában található egy kétszemélyes franciaágy, illetve további 2-4 fő számára fekhely. A szoba természetesen légkondicionált.

 

 

 


A második emeleti teakonyha, illetve a vizesblokkok közös használatúak!

CLASSIC

A franciaágyas Classic szoba a földszinten található, ám a közösségi terektől távol, így megfelelő módon elszigetelve. A nyugalom érzetét erősítik a klasszikus púder, és földszínek.

Saját gránitburkolatú fürdőszobájában kényelmes mosdópult és nagyméretű üveg tusolókabin található. Wc-vel és bidével felszerelt. A szobában TV, légkondicionáló és bluetooth-os hangsugárzó található.

Pince

 

Luxus

Kényelem

Stílus

Elegancia

Praktikum

Bensőséges hangulat

 

Élje át Ön is azt a semmivel össze nem hasonlítható élményt, hogy egy időre úgy élvezi a luxusvilla hangulatát, mintha csak az Öné lenne… és mi lehet felemelőbb annál, mint megosztani ezt a páratlan élményt családjával és barátaival?...

Villamalom
2039 Pusztazámor
Kossuth Lajos utca 17/b
Amennyiben Önt
RENDEZVÉNYHELYSZÍN -ként érdekli a

Villamalom