Érdeklődés
  1. Érkezés várható időpontja:

  2. Eltöltendő napok száma:

VILLA MALOM

BÉRELHETŐ LUXUS VILLA

RENDEZVÉNYEK

A Villa Malom egy több mint másfél évszázada fennálló épület, mely a régi időkben malomként funkcionált. Mostani tulajdonosa újraértelmezte a benne rejlő felhasználási lehetőségeket, és a patinás környezetbe egy olyan álmot látott bele, ahol találkozót ad egymásnak múlt és jelen. Ahol az ódon falak tövében a nyugalom és a pezsgés jól megfér egymással, ahol az egyszerű, régi tárgyak és anyagok harmonikusan simulnak össze a luxus stílusjegyeivel… és nem utolsó sorban: ahol bárki élvezheti ezt a varázslatos miliőt, méghozzá úgy, hogy gondolnia sem kell a tervezéssel, szervezéssel járó feladatokra…

Rendezvények alakalmával a Villa földszinti (külső és belső) tereinek használatára van lehetőség. 140+40 négyzetméteres belső tér. Nagyméretű Medence, nagyméretű, kertkapcsolatos terasz a medence körül, fedett terasz, provence stílusú borospince szintén kertkapcsolattal, télikert, ami moziteremként, illetve előadóteremként is használható.

A parkban, függőágyak, napágyak, játék és sporteszközök.

Rendezvénnyel kapcsolatban kérje egyedi ajánlatunkat a megadott elérhetőségeinken.

Az ingatlan bérelhető fotózási-, és forgatási helyszínként is: esküvői fotózás, divatfotózás, reklámfilm, videoklip forgatás.

 

Az alábbiakat kérjük rendezvény tartásakor is figyelembe venni:

A Villa lakóövezetben található, ezért kérjük, hogy tartsák tiszteletben a település lakóinak nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek mások nyugalmára 22:00 óra után.

Felhívjuk figyelmüket, hogy ennek érdekében mindennemű külső hangtechnikai eszköz behozatala és annak használata tilos! A Villában kizárólag a Villa felszerelését képező hangtechnikai eszközök használata megengedett, melyek a vonatkozó jogszabályokban rögzített határértékek figyelembevételével lettek kalibrálva.
A medence, szaunák és a Jacuzzi használata rendezvények alkalmával biztonsági okok miatt a rendezvény létszámának és jellegének függvényében egyedi megállapodás részét képezi.

Technikai leírás:

Áram: 220V és 380V – 3x40A áramerősség mellett.

Helyszínen rendelkezésre álló világítás és technikai berendezések: Az ingatlan kertje és az épület frontja ledes reflektorokkal van megvilágítva, súrlófény-hatással.

A kiemelni kívánt részek, elemek megvilágítása ledszalaggal van megoldva. Külön világításelemek igény szerint elhelyezhetők.

A tágas (közvetlen kertkapcsolatos) télikertben, mely moziteremként, illetve előadóteremként is használható, fix vetítővászon 240 X140 cm méretben (képátló 270 cm), professzionális Runco projektor, Bose hangrendszer, blue-ray lejátszóval és dokkolóval.

 

 

Amennyiben egy nálunk megrendezett rendezvény után kívánja igénybe venni szálláshely-szolgáltatásunkat, úgy a villabérlésnél sokkal kedvezőbb, egyedi áron kínáljuk azt.

 

 

Legyen Ön is azok között, aki családjával vagy baráti társaságával élvezi a páratlan luxust és a varázslatos hangulatot!


 

Pince

Ódon hangulat luxuskörnyezetben

A Villa Malom négy szinten, több, mint 500 négyzetméteren egy káprázatos luxuslakosztállyal és négy szobával, valamint egyedi hangulatú, tágas közösségi terekkel rendelkezik.

A szintek közötti közlekedést lift biztosítja. Medence, szauna, infraszauna, Jacuzzi, mozi, biliárd és borospince; a kisebbeknek Xbox és PS4 - itt garantáltan senki sem fog unatkozni!

A szobák különbözőségének és egyedi kialakításának köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a teret, amely leginkább szolgálja a pihenését.

Villamalom
2039 Pusztazámor
Kossuth Lajos utca 17/b
Amennyiben Önt
RENDEZVÉNYHELYSZÍN -ként érdekli a

Villamalom