Érdeklődés
  1. Érkezés várható időpontja:

  2. Eltöltendő napok száma:

VILLA MALOM

BÉRELHETŐ LUXUS VILLA

PROGRAMLEHETŐSÉGEK

’MALOM - BEACH’

Mi lehetne élvezetesebb annál, mint napozni a medenceparton, hűsölni a medencében egy jó filmet vagy éppen meccset nézve, mindezt frissítő koktélokkal és finom étkekkel kiegészítve?... Élvezni a nyugalom kiváltságát, majd a pihenés után egy kellemes, zenés grillpartival, bográcsozással, vagy szalonnasütéssel zárni a napot?... Vagy egyszerűen csak kényelmes napágyakban fekve gyönyörködni a csillagos égbolt végtelenségében?... Ha valaki mégis másra (is) vágyna az itt töltött napok alatt, az alábbiakban néhány programlehetőséggel segítünk.

Zsámbéki – medence:

A festői szépségű zsámbéki – medencében ajánljuk megtekintésre a Zsámbéki Romtemplomot, a híres Korda Filmstúdiót és neves pincészeteket Etyeken.

A lovaglás szerelmeseinek pedig a 3 kilométerre lévő Sóskúti Lovassport Klub kínálja a lovassport minden formájának élvezetét.

Budapest:

A 25 kilométerre lévő főváros számtalan buszos és hajós városnéző programmal, múzeumokkal, kulturális programokkal, szórakozóhelyekkel, koncertekkel, fesztiválokkal várja a látogatókat. Ajánljuk figyelmükbe az Amazing Race programot, mely a világ számos nagyvárosában nagy sikerrel működik, és idén nyártól már Budapesten is elérhető Amazing Budapest Race néven. Ez egy teljesen modern és újszerű, interaktív városnéző program különféle feladatokkal, melynek során garantáltan elkerüli az unalom a társaságot!

Velencei – tó:

A Velencei-tó a Villa Malomból 25-30 perc alatt elérhető az M7-es autópályán.

Balaton:

A Balaton a Villa Malomból 40-50 perc alatt elérhető az M7-es autópályán.

 

 

Amennyiben a Villa Malom falain kívüli időtöltést választják, a társaság egyetlen tagjának sem kell lemondania a gondtalanság érzéséről, hiszen előzetes idő-, és ár- egyeztetés alapján partnercégünk 16 fős Mercedes busszal szállítja Önöket a kiválasztott program (ok) helyszínére és vissza.

 

 

AMAZING BUDAPEST RACE - Interaktív városnéző program és szabaduló szoba a szabadban! Fedezd fel Budapest látványosságait egy fejtörő játékkal, keresd meg merre halad az utad és old meg a rád váró feladatokat! A túra 3-4 óra hosszú. Vidékieknek a TOURIST, fővárosiaknak az INSIDER kört ajánljuk!

Bővebb info: www.amazingbr.com

Villamalom
2039 Pusztazámor
Kossuth Lajos utca 17/b
Amennyiben Önt
RENDEZVÉNYHELYSZÍN -ként érdekli a

Villamalom