Érdeklődés
  1. Érkezés várható időpontja:

  2. Eltöltendő napok száma:

VILLA MALOM

BÉRELHETŐ LUXUS VILLA

 

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy a privát élmény maximalizálásának jegyében kizárólag a teljes Villa bérlésére van lehetőség.

A teljes Villa szálláshelyként történő bérlése esetén a bérleti díj 400.000,- Ft/éj, mely tartalmazza a végtakarítás díját.

Érkezés 14 órától, távozás 11 óráig. A foglaláskor a bérleti díj fele fizetendő átutalással a szálláshelyet üzemeltető

GOLDY GROUP Kft. 10700268-69443127-51100005

számú, CIB Bank Zrt.-nél vezetett bankszámlájára, a másik felét a fogyasztással együtt távozás előtt a helyszínen kérjük kiegyenlíteni. Szintén a foglaláskor 100.000,- Ft letét fizetendő, amely – amennyiben nem történik káresemény – távozáskor visszajár.

Átutaláskor a közleményben kérjük, tüntesse fel az Ön által foglalt időpontot és az „előleg” szót, illetve a „plusz kaució” kifejezést is.

 

 

Tisztelt Vendégünk! Felhívjuk figyelmüket, hogy minden szolgáltatás igénybevétele után számla kerül kiállításra! Ahhoz, hogy a számlakészítési szabályokat betartva tudjunk eljárni, jelezni szeretnénk, hogy magánszemély vendégeink esetében is szükséges a név és lakcím adatok megadása!

Kérjük fentiek szíves tudomásul vételét.


Legyen Ön is azok között, aki családjával vagy baráti társaságával élvezi a páratlan luxust és a varázslatos hangulatot!


 

Pince

Ódon hangulat luxuskörnyezetben

A Villa Malom négy szinten, több, mint 500 négyzetméteren egy káprázatos luxuslakosztállyal és négy szobával, valamint egyedi hangulatú, tágas közösségi terekkel rendelkezik.

A szintek közötti közlekedést lift biztosítja. Medence, szauna, infraszauna, Jacuzzi, mozi, biliárd és borospince; a kisebbeknek Xbox és PS4 - itt garantáltan senki sem fog unatkozni!

A szobák különbözőségének és egyedi kialakításának köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a teret, amely leginkább szolgálja a pihenését.

Villamalom
2039 Pusztazámor
Kossuth Lajos utca 17/b
Amennyiben Önt
RENDEZVÉNYHELYSZÍN -ként érdekli a

Villamalom