Érdeklődés
  1. Érkezés várható időpontja:

  2. Eltöltendő napok száma:

VILLA MALOM

BÉRELHETŐ LUXUS VILLA

VILLA MALOM

Alig 25 km-re Budapesttől, az M7-es autópálya közelében, békés, csodaszép településen, Pusztazámoron egy csaknem 150 éves Malomból kialakított luxusvilla várja igényes vendégeit.

 

 

A villához tartozó közel egy hektáros területen játszópark és sportolási lehetőségek, igény szerint szabadtéri sütés-főzés, Jacuzzi, infraszauna, finn szauna és egy nagyméretű medence szolgálja a kellemes időtöltést.

A Villa Malom négy szinten, több, mint 500 négyzetméteren egy káprázatos luxuslakosztállyal és négy szobával, valamint egyedi hangulatú, tágas közösségi terekkel rendelkezik.

A szintek közötti közlekedést lift biztosítja. Medence, szauna, infraszauna, Jacuzzi, mozi, biliárd és borospince; a kisebbeknek Xbox és PS4, - itt garantáltan senki sem fog unatkozni!

A szobák különbözőségének és egyedi kialakításának köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a teret, amely leginkább szolgálja a pihenését.

 

 

A Villa minimum 10 főre foglalható, ez esetben, mind a lakosztályban, mind a szobákban két fő kerül elhelyezésre. Lehetőség van további két-két fő elhelyezésére a lakosztályban, illetve a Graffiti szobában. A Graffiti szobát ajánljuk továbbá gyermekek vagy fiatalok „főhadiszállásának”, hiszen 4K-s smart Tv, PlayStation 4, XBoxOne konzolok és játékok állnak rendelkezésre. A szintek közül a földszint és a -1-es szint főként a társasági élet színtere, míg az első emeleten található luxuslakosztályban és a második emeleten elhelyezkedő Silver, Graffiti és Türkiz szobákban a privát szféra kellemes nyugalma érvényesül. Szintén a földszinten található, ám a közösségi terektől távol, így megfelelő módon elszigetelve a Classic szoba is.

A közösségi terek mindegyike kényelmes fotelokkal, nagyméretű kanapékkal és fekvőfotelokkal felszerelt. Itt valóban minden a zavartalan pihenésről szól – a legmagasabb kényelmi szempontokat figyelembe véve. Finn szauna, infraszauna, nagyméretű fűtött szabadtéri medence nyakzuhannyal, fedett terasz közvetlenül a medence mellett fitness-eszközökkel és ötszemélyes Jacuzzival. Szintén a medence mellett élményterem komplett mozival (3 méteres vászon, professzionális Bose hangrendszer és Runco projektor, Wii konzol Kinect-tel), billiárdasztallal, gigantikus méretű, 10 személyes kanapéval, mely ággyá alakítható. Így a felülete18 nm! Étkező-hall lovagi asztallal, kényelmes fotelokkal, kandallóval. 65colos 4K-S 3D Smart Tv-vel, Yamaha hangprojektorral.

Provence hangulatú borospince közvetlen kertkapcsolattal – a medencétől levezető lépcsősoron, illetve a villából lifttel és lépcsőn is megközelíthető.

 

 

A Villa Malomhoz tartozó csaknem egy hektáros területen található egy játszópark, pingpongasztal, és számos további sport,- és játéklehetőség.

 

 

Tisztelt Vendégeink!
Munkatársaim nevében ígérhetem, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérem Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani.
A  Villa Malom Luxury Resort-ban történő foglalás ténye egyben az alább leírtak (Villa Malom Luxury Resort Szabályzata ) tudomásul vételét és elfogadását is jelenti.

Köszönettel: Pataky Beáta – Tulajdonos / Üzletvezető

1.) Check in – Check out információk
A Villát az érkezési napon 14 órától lehet elfoglalni, távozási napon 11 óráig kérjük elhagyni. Korai érkezésre és / vagy késői távozásra a foglaltság függvényében van lehetőség. Az erre vonatkozó szándékot a foglalási folyamat során szíveskedjenek jelezni!
A korai érkezés / késői távozás díja 20.000 Ft / óra.

2.) Felelősség:
A Villa bérlésének ideje alatt annak minden használója a teljesVillát saját felelősségére használja, annak minden beltéri és kültéri berendezését, tartozékát, a kertben és teraszon elhelyezett műtárgyakat is beleértve; úgymint: medence, szauák, játszóeszközök, kerti sütögetők, grillek, stb...
A rendeltetésszerű használat és a lehető leggondosabb, körültekintő hozzállás azért is alapkövetelmény, mert szeretnénk, ha minden vendég biztonságban és állandó színvonalon élvezhetné azokat a lehetőségeket, melyeket a Villáa Malom Luxury Resort nyújt.

3.) Látogatók, rendezvények
A Villában csak a foglalási folyamat során egyeztetett számú (maximum 10+4 fő) vendég tartózkodhat, kérjük, amennyiben az itt-tartózkodás ideje alatt látogatókat kívánnak  fogadni, azt a foglalási folyamat során jelezzék. Ugyanez vonatkozik rendezvény tartására is. A Villában rendezvény tartására külön díj megfizetése mellett, kizárólag abban az esetben van lehetőség, ha a foglalási folyamat során a rendezvény, mint a foglalás visszaigazolásakor rögzített tétel szerepel.

4.) Alapszolgáltatásaink
Vendégeink részére a bérleti díj az alábbiakat tartalmazza: medence, Jacuzzi és a szaunák használatát reggel 8-tól este 9 óráig (ezen kívül eső időben a használat nem megengedett), teljes fürdőszobai bekészítést, játszópark és sporteszközök használatát, ingyenes parkolást a Villa udvarán, ingyenes
Wi-Fi elérhetőséget az egész házban. Tartalmazza továbbá a végtakarítás díját (kivéve rendezvények esetében, ahol extra díjat számítunk fel).

5.) Biztonság
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a Villában hagyott értéktárgyaikért nem vállalunk felelősséget. Kérjük, értékeiket a Villában elhelyezett számkódos széfekben legyenek kedvesek tárolni.

6.)  Étkezés
A Villába mindenféle étel és ital korlátozás nélkül behozható. Reggelire vonatkozó igényt a foglalási folyamat során szükséges egyeztetni.
A reggeli ára: 3.900 Ft/fő.
Egyéb étkezési lehetőségekről érdeklődjön a foglalási folyamat során! 

7.) Egyéb fogyasztás
A Villa területén az alapszolgáltatáson felül fogyasztott ételek és italok a számlára terhelhetőek. Minden ,nem a Villában felszolgált ételt, italt is kérünk a berendezés megóvása mellett elfogyasztani.
A berendezésben okozott minden kárt a vendégnek kell megtérítenie.

8.) Egyéni elektromos készülékek
A Villában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, valamint bármilyen elektromos készüléket üzemeltetni, mely nem a Villa felszerelésének része, tilos. Vasalási vagy mosatási igényüket a személyzetnek jelezhetik.

9.) Tűzvédelem
A Villa tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani.

10.) Dohányzás
A Villa külső közösségi területein a dohányzás megengedett, amennyiben a társaság tagjai is ebben egyeznek meg.  A belső közösségi terekben, a szobákban és az emeleteken tilos a dohányzás!

11.) A környék nyugalma
A Villa lakóövezetben található, ezért kérjük, hogy tartsák tiszteletben a település lakóinak nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek mások nyugalmára 22:00 óra után.
Felhívjuk figyelmüket, hogy ennek érdekében mindennemű külső hangtechnikai eszköz behozatala és annak használata tilos! A Villában kizárólag a Villa felszerelését képező hangtechnikai eszközök használata megengedett, melyek a vonatkozó jogszabályokban megengedett határértékek figyelembevételével lettek kalibrálva.
A medence, szaunák és a Jacuzzi használata fenti okból reggel 8 és este 9 óra között megengedett.

12.) A Villa értékei
Berendezési és felszerelési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb. ) a Villából kivinni tilos! Távozás napján a Villa elhagyása előtt a személyzet ellenőrzi a teljes ingatlant.

13.) Környezetvédelem
Kérjük Vendégeinket – a szobákból, illetve fürdőszobákból való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, a klíma, televízió, hangrendszer és egyéb berendezések pedig csak a szobában tartózkodásuk idején legyenek bekapcsolt állapotban. Többnapos tartózkodás esetén a törölközők és ágynemű-huzatok cseréjére térítés ellenében van lehetőség. Ezt az igényt legyenek kedvesek a személyzetnek jelezni.

14.) Hibajelentés
Kérjük Vendégeinket, hogy a Villában tapasztalt mindennemű meghibásodást a személyzet felé haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

15.) Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a Villa az okozóval megtérítteti.Az ingatlanban, annak tartozékaiban és berendezésében és minden felszerelésében okozott kárért a Bérlő teljes körű kártérítési kötelezettséggel tartozik.

16.) Kérdése van?
További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a megadott elérhetőségeinken, illetve a Villa személyzetétől kérhet felvilágosítást. Bízunk abban, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.

 

 

Legyen Ön is azok között, aki családjával vagy baráti társaságával élvezi a páratlan luxust és a varázslatos hangulatot!

  

Pince

 

Luxus

Kényelem

Stílus

Elegancia

Praktikum

Bensőséges hangulat

 

Élje át Ön is azt a semmivel össze nem hasonlítható élményt, hogy egy időre úgy élvezi a luxusvilla hangulatát, mintha csak az Öné lenne… és mi lehet felemelőbb annál, mint megosztani ezt a páratlan élményt családjával és barátaival?...

Villamalom
2039 Pusztazámor
Kossuth Lajos utca 17/b
Amennyiben Önt
RENDEZVÉNYHELYSZÍN -ként érdekli a

Villamalom